technisch

onderhoud

Energie neutraal bouwen wint aan populariteit. Buteo Bouw heeft hier veel ervaring mee.

Met nieuwe wetgeving en het vooruitzicht op de afkoppeling van gas wordt het steeds aantrekkelijker om energie neutraal te bouwen. Bij renovatie van bestaande woningen kan Buteo Bouw hier uiteraard rekening mee houden en adviezen voor geven. Buteo Bouw heeft in opdracht van een aantal particulieren en in samenwerking met verschillende architecten al een aantal mooie energie neutrale projecten opgeleverd. In een persoonlijk gesprek informeren we u graag hierover.

Klanten over Buteo Bouw

  • Sinds ongeveer een jaar werken wij samen met Buteo Bouw voor al onze onderhoudsklussen. De samenwerking met Daan Kuperus is soepel en vlot, waarbij je met hem altijd kunt rekenen op iemand die met je meedenkt, omdat hij de business snapt.
    Klussen worden netjes opgeleverd tegen een faire prijs, een rapportje wordt aangemaakt en er wordt niet moeilijk gedaan over kleine wijzigingen in het plan.

    De oplevering is naar tevredenheid en ook de bewoners van de woning zijn doorgaans heel tevreden over de werkzaamheden en vriendelijkheid van het personeel.

    Al met al is Buteo Bouw voor ons een betrouwbare partner.

    Dennis Jongerden Websteen

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u?