een  facelift

voor

bedrijven

Als bedrijf vind je het belangrijk dat je uitstraling past bij je missie. Het is van belang dat je je klanten kunt ontvangen in een kantoorpand wat past bij je bedrijf.

En dus is het noodzakelijk om zo nu en dan te moderniseren of verbouwen. Buteo Bouw heeft de afgelopen jaren diverse kantoorpanden naar volle tevredenheid mogen aanpassen en renoveren. Denk aan het re-stylen van het pand, weer even naar de huidige standaard aangepast! Lekker fris! Maar wel tegen de juiste prijs, want juist dat is waar je als ondernemer ook erg op moet letten, alles moet mooi worden, maar de prijs/kwaliteit moet wel goed zijn. Buteo Bouw kan hier een grote rol in spelen, samen kijken we wat de prioriteiten zijn en wat wel en niet kan binnen het gewenste budget.

Facelifts gerealiseerd bij bedrijven

Soms kan het door veranderingen binnen het bedrijf handig zijn om het kantoor te ‘her-indelen’ waardoor iedereen weer op de juiste plek zit en de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunnen worden uitgevoerd. Ook hier kan Buteo Bouw zeer goed bij helpen.

Plaatsen keuken

 Project renovatie monumentaal kantoorpand Bussum

Vervangen sanitair

 Project renovatie kantoorpand Bussum

Vernieuwen vloerbekledingen en schildwerk

 Project vergader centrum Amersfoort

Buteo heeft ook oog voor detail

 Project renovatie monumentaal kantoorpand Bussum

Renovatie vergaderruimte

 Project vergader centrum Amersfoort

Algemene ruimte

 Project vergader centrum Amersfoort

Klanten over Buteo Bouw

 • Voor de uitbreiding van ons kantoor hebben wij Daan gevraagd een offerte uit te brengen voor het verwijderen van een toiletruimte, het maken van een deuropening en raamopening in een tussenwand(je), het maken van wat koven en als laatste het professioneel dichtmaken van een trapgat.

  Daan heeft ons snel een offerte gegeven met een fixed price waarin wij ons konden vinden. Tijdens de werkzaamheden, die overigens zeer voorspoedig begonnen, bleek toch dat het tussenwand(je) geen 10 cm, maar 20 cm dik was. Een klusje wat in een paar uur geklaard had kunnen worden veranderde in een sloopklus van formaat (ruim 1 dag werk voor 2 man) voor het eerste gat.

  Natuurlijk is het altijd balen als iets tegen zit, de vraag is altijd hoe je ermee omgaat. Daan liet zich niet kennen en huurde gewoon een externe professional in die het 2e gat overigens binnen de kortste keren in de muur gezaagd heeft. Ook bij het dichtstorten van het trapgat kwamen we nog een verrassing tegen waardoor daar ook een speciaal lasbedrijf bij moest komen. Vast ook niet begroot, maar wel geregeld.

  Ondanks wat tegenvallers zijn de werkzaamheden keurig op tijd en voor de afgesproken prijs uitgevoerd zonder dat er ingeleverd is op de kwaliteit. Daan, ik hoop dat een volgende klus die we met je doen minder tegenvallers heeft, desondanks bedankt voor je inzet!

  Ik kan Daan Kuperus van Buteo Bouw aan iedereen van harte aanbevelen!

  Jaco den Hollander De Leader Makelaardij - Onderdeel van De Leadergroep

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u?