een  facelift

voor

particulieren

Je staat op het punt om te beslissen…. Verhuizen of verbouwen? Of je hebt al een nieuw huis op het oog, maar er moet nog flink worden geklust.

Buteo Bouw kan je huis een totale facelift geven en je alle zorgen uit handen nemen! Je woning lijkt als nieuw met een nieuwe dakkapel, de aanbouw die meer ruimte biedt, de nieuwe frisse en moderne keuken, het verbeteren van de badkamer of het toilet. Natuurlijk kan Buteo Bouw dan ook duurzaam verbouwen en adviezen geven, denk aan vloerisolatie, wand isolatie, dubbelglas, ledverlichting, zonnepanelen, ect. Neem vooral een kijkje bij alle mooie voorbeelden die Buteo Bouw de laatste jaren voor tevreden klanten mocht uitvoeren.

Facelifts gerealiseerd bij particulieren

Het hele jaar door mag Buteo Bouw bij particulieren werken aan mooie projecten, zoals het renoveren van nieuw aangekochte woningen, aanbouw realiseren of het plaatsen van een dakkapel. We zullen de foto’s regelmatig updaten, waarmee we de verscheidenheid van projecten willen laten zien. Heeft uw wensen voor uw woning? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Energie neutraal Amsterdam

 Een volledige energie neutrale verbouwing in opdracht van architect R.L. Geutjes

Nieuwbouw woning

Nieuwbouw project ‘t Gooi

Aanbouw en renovatie

 Project jaren 30 woning Laren

Plaatsing keuken

Nieuwe keuken in klein appartement Hilversum

Originele buitenwand woning Laren

 Project Begane grond

Nieuwe vloer storten

 Project Laren

Klanten over Buteo Bouw

  • Weet je wat me nog het meeste is bijgebleven? Ik kon iedere avond met een gerust hart mijn nieuwe huis aan familie en vrienden showen, want de mannen van Buteo lieten de bouwplaats altijd netjes geveegd en schoon achter, steeds weer bleek het een bouw 'showroom'!

    Het is prettig werken met de mannen van Buteo, ze spreken niet alleen de taal van de kenner maar ook van mij als leek en dus begrepen we elkaar altijd snel!

    Ik beveel Buteo Bouw zeker aan voor mensen die, net als ik hun huis willen verbouwen!

    Eigenaar Renovatie woonhuis Naarden Particulier

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u?