over  buteo  

Buteo Bouw is een bouwbedrijf wat zich richt op het ont-zorgen van de klant. Of dit nu huiseigenaren zijn die opzien tegen de verbouwing of beleggers die mooie kantoor of winkelpanden hebben waar natuurlijk ook altijd iets aan gedaan moet worden.

Het voornaamste aanspreekpunt van Buteo Bouw is Daan Kuperus.
Al jaren is Daan bezig in de vastgoed wereld en heeft op verschillende vlakken ervaring opgedaan. Regelmatig steekt Daan ook zelf de handen uit de mouwen en werkt hij mee op de bouwplaats.

Maar u kunt ook te maken krijgen met de specialisten die voor Buteo Bouw aan de slag zijn. Zo hebben we voor iedere klus de juiste man/vrouw. Want we werken graag volgens het motto; schoenmaker blijf bij je leest!

Waarom heet Buteo Bouw Buteo Bouw?

Dat is nog wel leuk om met jullie te delen.
Als klein jongetje was Daan al bezig met ont-zorgen. Zo vloog er een klein vogeltje tegen de schuifpui van zijn ouderlijk huis.
Het bleek een kleine jonge buizerd die het hart van Daan stal. Hij verzorgde het en zorgde ervoor dat de vogel weer kon uitvliegen.
Natuurlijk is dit voor een klein zorgzaam jongetje een impactvolle gebeurtenis en dus is de buizerd hem altijd bijgebleven.
Buteo is het Latijnse woord voor buizerd en dus heeft het kleine vogeltje net zoveel voor Daan kunnen betekenen als Daan voor de vogel.

Klanten over Buteo Bouw

 • Voor de uitbreiding van ons kantoor hebben wij Daan gevraagd een offerte uit te brengen voor het verwijderen van een toiletruimte, het maken van een deuropening en raamopening in een tussenwand(je), het maken van wat koven en als laatste het professioneel dichtmaken van een trapgat.

  Daan heeft ons snel een offerte gegeven met een fixed price waarin wij ons konden vinden. Tijdens de werkzaamheden, die overigens zeer voorspoedig begonnen, bleek toch dat het tussenwand(je) geen 10 cm, maar 20 cm dik was. Een klusje wat in een paar uur geklaard had kunnen worden veranderde in een sloopklus van formaat (ruim 1 dag werk voor 2 man) voor het eerste gat.

  Natuurlijk is het altijd balen als iets tegen zit, de vraag is altijd hoe je ermee omgaat. Daan liet zich niet kennen en huurde gewoon een externe professional in die het 2e gat overigens binnen de kortste keren in de muur gezaagd heeft. Ook bij het dichtstorten van het trapgat kwamen we nog een verrassing tegen waardoor daar ook een speciaal lasbedrijf bij moest komen. Vast ook niet begroot, maar wel geregeld.

  Ondanks wat tegenvallers zijn de werkzaamheden keurig op tijd en voor de afgesproken prijs uitgevoerd zonder dat er ingeleverd is op de kwaliteit. Daan, ik hoop dat een volgende klus die we met je doen minder tegenvallers heeft, desondanks bedankt voor je inzet!

  Ik kan Daan Kuperus van Buteo Bouw aan iedereen van harte aanbevelen!

  Jaco den Hollander De Leader Makelaardij - Onderdeel van De Leadergroep
 • Weet je wat me nog het meeste is bijgebleven? Ik kon iedere avond met een gerust hart mijn nieuwe huis aan familie en vrienden showen, want de mannen van Buteo lieten de bouwplaats altijd netjes geveegd en schoon achter, steeds weer bleek het een bouw 'showroom'!

  Het is prettig werken met de mannen van Buteo, ze spreken niet alleen de taal van de kenner maar ook van mij als leek en dus begrepen we elkaar altijd snel!

  Ik beveel Buteo Bouw zeker aan voor mensen die, net als ik hun huis willen verbouwen!

  Eigenaar Renovatie woonhuis Naarden Particulier
 • Sinds ongeveer een jaar werken wij samen met Buteo Bouw voor al onze onderhoudsklussen. De samenwerking met Daan Kuperus is soepel en vlot, waarbij je met hem altijd kunt rekenen op iemand die met je meedenkt, omdat hij de business snapt.
  Klussen worden netjes opgeleverd tegen een faire prijs, een rapportje wordt aangemaakt en er wordt niet moeilijk gedaan over kleine wijzigingen in het plan.

  De oplevering is naar tevredenheid en ook de bewoners van de woning zijn doorgaans heel tevreden over de werkzaamheden en vriendelijkheid van het personeel.

  Al met al is Buteo Bouw voor ons een betrouwbare partner.

  Dennis Jongerden Websteen

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u?